Hvorfor benytte FOSA™ vakuum beholdere

Ideen om at skabe det bedste vakuum system til fødevarer blev født ved et Paella mesterskab i Valencia-regionen i Spanien. En gruppe af top kokke fandt sammen efter Paella Championship konkurrencen og brainstormede på hvad der skulle forbedres på de eksisterende vakuum systemer på markedet. De var utilfredse med manglen af et design, den korte levetid og upraktiske i brug når man kiggede på de eksisterende produkter som var til rådighed til brug i hjemmet og kommercielt brug. Faktisk bør paella, risotto eller pasta, ikke opbevares i vakuumposer ligesom ris vil størkne og bliver komprimeret. Resultatet af denne brainstorming som fandt sted blev samtidig grundlæggelsen af FOSA™ og var begyndelsen på FOSA™ vakuum beholderne – for en optimal fødevarer opbevaring.

.

 

Hvorfor man bør benytte FOSA™ vakuum system ?

FOSA™ Fordele

Turtle: sistema de conservación de alimentos al vacio

TURTLE: Den smarte vakuumpumpe

Vores TURTLE vakuumpumpe giver mange fordele, ikke kun på grund af dens ergonomiske og kompakte design, men også for sin nemme måde at bruge den på. Den gør det muligt at lave vakuum af FOSA ™ beholdere i et enkelt trin: placer TURTLE på beholderens låg og tryk på knappen “Start”. Når vakuum funktionen er færdig, stopper den automatisk. Læs mere om TURTLE enheden her.

FOSA™ beholderne:

Vores FOSA ™ beholdere er designet til at optimere pladsen i køleskabet hvor de fx kan stables ovenpå hihanden.  Vi har designet forskellige størrelser af beholdere, der spænder fra den største enhed (2850 ml), som muliggør opbevaring i fx køleskabsdøren, til de mindste beholdere (600 ml), som er ideel til opbevaring af fx rester fra aftensmaden. Læs mere om vores beholdere her.

FOSA™ | Vakuum beholdere til fødevarer
Copyright © 2016 FOSA HOME S.L. Alle rettigheder forbeholdes.